Nov 21, 2013

Tražimo nova lica

peaking-out-window-blinds-628x363

Kompanija SUNCE Marinković doo iz Kragujevca je lider u proizvodnji energetski efikasne stolarije. Za poslovnice u Smederevu, Vršcu, Inđiji, Jagodini i Knjaževcu tražimo kandidate za poziciju

Regionalni menadžer prodaje

Uslovi:

- iskustvo u radu sa PVC i AL stolarijom je prednost

- vozačka dozvola B kategorije

- poznavanje rada na računaru

- odgovornost, komunikativnost i spremnost za timski rad

Glavne odgovornosti:

- kontakt sa kupcima na terenu

- izrada radioničkih skica i ponuda za kupce

- ugovaranje i naplata novih poslova

Nudimo:

- dobre uslove rada u dinamičnom timu

- fiksnu platu uz procenat od realizovanog i naplaćenog posla

Vaše prijave sa biografijom slati na e-mail konkurs@suncemarinkovic.com sa obaveznom naznakom „Za konkurs: Regionalni menadžer prodaje (navesti naziv mesta)“. Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. Kompanija SUNCE Marinković poštuje princip ravnopravnosti i jednakih šansi za sve kandidate. Rok za slanje prijava: 20. Decembar 2013. godine

Srećno!

Nov 13, 2013

“Nakon zamene stolarije prvi put sam se obradovao zimi”

 

Fotolia_36833991_LKupac energetski efikasne stolarije SUNCE Dušan Vančetović poslao nam je svoje utiske nakon gotovo 7 godina korišćenja SUNCE prozora. On i njegova porodica su  nakon ugradnje energetski efikasnih prozora počeli da se raduju zimi, umesto da strepe. Naime, Dušan nam je pokazao da je zamenom stolarije u proseku po grejnoj sezoni uštedeo između 200 i 250 eura na troškovima grejanja, a uz to u njegovom stanu je mnogo prijatnija temperatura i zimi i leti. S obzirom da stan od 50m2 greje na struju uz pomoć tri TA peći,  nakon zamene prozora Dušan je primetio brojna poboljšanja i veliku uštedu: 

Stanujem u zgradi koja je useljena kasnih sedamdesetih godina, sada već, prošlog veka. Iako je stolarija u stanu korektno održavana njen životni vek je odavno prošao. Negde oko 2005. godine počeo sam da razmišljam o zameni prozora jer su uslovi života u stanu bili krajnje nepodnošljivi. Pri, čak i slabijem, vetru zavese su se pomerale, zimi temperatura u najhladnijoj sobi nije prelazila 17°S, iako smo za grejanje u stanu od 50 m2 koristili tri TA peći snaga 3kW, 2.5kW i 3.5KkW. U zimskim mesecima smo trošili između 1400 i 1800 kWh.

Prvo, morao sam da ubedim sebe da ću izdržati dve nedelje prašine, majstora, pomeranja nameštaja,krečenja...Nakon toga, od nekoliko ponuda odabrao sam ponudu kompanije ,,SUNCE“. Prvi dobri utisci već kreću od ljudi koji su došli da uzmu dimenzije za prozore. Saslušali su moje specifične zahteve i u skladu sa njima su me posavetovali šta je najpovoljnije za mene. Posle dve nedelje došao je i dan za montažu. Kamion sa prozorima i majstorima je stigao u tačno dogovoreno vreme i majstori su odmah krenuli sa iznošenjem novih prozora na drugi sprat u zgradi bez lifta (nisu hteli čak ni kafu, ni sok ). Poskidali su staru stolariju i krenuli odmah sa montažom nove stolarije. Nakon pet sati sve je bilo gotovo! Novi prozori i roletne su ukrasili moj stari stan. Po prvi put sam se radovao zimi.

I došla je zima. Temperatura u najhladnijoj sobi je bila 22-23°S s tim što TA peći nisu izduvavale jer za tim nije bilo potrebe. Potrošnja struje se kretala od 1200-1400 kWh. Stan je postao mnogo udobniji za život i jedino mi je žao što ranije nisam zamenio prozore.

PREDNOSTI

· manja potrošnja struje za grejanje

· lakše se ohladi stan leti

· manje buke

· lako se čiste i održavaju

· ne prokišnjavaju

· robustni i dugotrajni

Ukoliko i Vi želite da sa nama podelite Vašu priču o uštedi energije i novca kroz zamenu stolarije kontaktirajte nas na  e-mail office@suncemarinkovic.com

Nov 11, 2013

Pet najčešćih grešaka u uređenju doma

enterijer uredjenje najcesce greske  (5)

Proučite ove korisne lekcije, savladane kroz puno pokušaja i grešaka, i izbegnite klasične slabe tačke.

1. Stan kao iz kataloga
Sigurno vam je poznat onaj osećaj kad uđete u nečiju kuću, a sve vam se čini jako poznato? Gde ste to već videli, pitate se? U katalogu! Čak i ako volite određenu prodavnicu nameštaja, svakoj sobi treba malo različitih izvora. Pokušajte da uštedite za jedan veći komad koji ćete nabaviti u prodavnici sa skupljim nameštajem ili osvežite prostoriju nekim vintage komadom. Ukratko, savladajte umeće kombinovanja stilova.

2. Komadi bez svoje ekipe
Razmišljajte o nameštaju u sobi kao o prijateljima na žurci: oni koji su naslonjeni na zid ne zabavljaju se baš najbolje. Često grešimo smeštajući kauč ili stolicu na zid ili u ugao. Zamislite kako u toj sobi radite razne aktivnosti i grupišite nameštaj u skladu s tim: fotelja u kojoj ćete čitati obično traži sto na kojem ćete držati piće ili grickalice, ormar zahteva klupicu ili stolicu kako biste odložili svoju odeću. Sve dok ne preterate i pretrpate sobu, nećete pogrešiti sa malim klasterima nameštaja.

3. Loša rasveta

'Plafonjere' nisu vaš prijatelj. Zlatno pravilo glasi da morate imati barem tri odvojena izvora svetlosti u svakoj prostoriji (a monstruozni luster se ne računa). Menjajte visinu i snagu rasvete, pa će čak i jeftini komadi nameštaja izgledati luksuznije.

enterijer uredjenje najcesce greske  (6)4. Loše razmeštene slike
Nećemo napadati vaš ukus kad je reč o umetnosti (ukratko, stavite na zid sve što vam se sviđa), ali pazite da to uradite kako treba. Ne postavljajte ništa ni previsoko niti prenisko, nego u visini oka.

5. Ignorisanje instinkta
To se može manifestovati na mnogo načina. Da li koristite stare stvari koje mrzite samo zato što osećate da ih morate čuvati? Da li vas je neko nagovorio da kupite nešto za svoj dom, jer je jeftino/praktično/potrebno, ali vama ne odgovara?
Da li ste odabrali boju zida nakon što ste videli lepe, inspirativne ideje, ali je sve ispalo pogrešno? Ako nešto ne funkcioniše, morate to da promenite!

IZVOR: Moj enterijer