Apr 28, 2015

Sredstva protiv buđi

S obzirom da nas dosta čitalaca kontaktira u vezi sa problemom kondenzacije, buđi i sličnih problema, pozivamo vas da podelite sa nama vaša iskustva u vezi sa sredstvima za otklanjanje buđi i sličnim funkcijama. Pozivamo vas i da date svoje preporuke čitaocima sa sličnim problemima.

Kompanija KNAUF - jedan od lider u proizvodnji građevinskog materijala i sistema suve gradnje predstavila je proizvod protiv buđi i njegovih efekata. U pitanju je tečno dezinfekciono sredstvo za temeljno odstranjivanje buđi, gljiva, mahovine i algi. Namenjen je za primenu na zidovima, prirodnom i veštačkom kamenu, drvetu, plastici, za silikonske i cementne fuge, i za unutrašnju i spoljašnju primenu. Bočica ima 500 ml, što je dovoljno da se pokrije površina od 5m2. Cena je 995 dinara, a više informacija možete dobiti na ovom LINKU:



Ne zaboravite da ovo sredstvo ne može sprečiti vlagu, već samo otklanja njene posledice. Kako biste rešili problem vlage potrebno je da pronađete uzrok ili izvor. Dakle proizvod je odstranjivač pojave buđi na zidovima, a sam uzrok ove pojave može biti  kondenzacija, curenje sa krova, kupatila, temelja...
Da li ste imali iskustva sa ovim i sličnim sredstvima, i šta biste preporučili onima koji imaju isti ili sličan problem?