Feb 2, 2009

AKTUELNO U SUNCU

U SUNCU se nastavljaju akcije sa fantastičnim ponudama za zamenu stolarije. Aktuelni su potrošački krediti bez učešća i žiranata, sa fiksnim mesečnim kamatama i po najjednostavnijoj proceduri.

„Misija SUNCA je da učini kupovinu stolarije jednostavnom, zato smo uz podršku bankarskog sektora napravili odličnu ponudu za fizička lica. S obzirom na trenutnu ekonomsku krizu, od svih banaka na tržištu izabrali smo najbolje ponude, kako bi naši potrošači sa što manje sredstava mogli da kupe ili zamene svoje prozore i vrata.“, poručuju iz sektora za marketing SUNCA. „Ističemo kredite za koje nisu potrebni ni učešće, ni žiranti. Procedura za njihovo odobravanje je veoma jednostavna i svedena na 1-2 dana.“

U ProCredit banci na primer za iznos stolarije od 1.000€, plaća se fiksna mesečna rata od 49€ na 24 meseca. Stolarija u vrednosti od 100.000 dinara se u Vojvođanskoj banci, otplaćuje na 24 jednake fiksne rate u iznosu od 5.000 din. Potrošaki kredit u Volksbanci Vam omogućava da prozore u vrednosti od 50.000 dinara otplatite na 12 jednakih mesečnih rata od 4.500 din. Najbitnija karakteristika sve tri ponude je: bez žiranata i učešća.

Više informacija o kreditima za SUNCE stolariju koji su Vam na raspolaganju možete dobiti na našem WEB SAJTU gde možete pronaći i veoma jednostavan kalkulator za kredit, ili putem telefona 034 330-870.

Sada možete zameniti svoju staru drvenu stolariju sa novom SUNCE stolarijom od PVC ili aluminijuma i na taj način dodatno obezbediti svoj dom od hladnoće zimi i toplote leti. Na raspolaganju Vam je široka lepeza proizvoda od trenutno najaktuelnijih profila i materijala. Preporučujemo Vašoj pažnji novi profil PVC sa aluminijumskom pokrivkom koji u sebi kombinuje najbolje osobine PVC i aluminijuma.Sa ponosom ističemo da su SUNCE prozori i vrata proizvedeni u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001:2000 - proizvodi su atestirani i poseduju CE sertifikat koji garantuje bezbednost korišćenja.

Potražite nas na Sajmu građevinarstva u Kragujevcu od 19. - 21. 02. 2009. godine i očekujte posebne sajamske ponude.

No comments: