Mar 2, 2009

SUNCE na III Sajmu građevinarstva u Kragujevcu

P1090870

Uspešan sajamski nastup kompanije “SUNCE Marinković” na III Sajmu građevinarstva u Kragujevcu od 19.-21. februara u hali “Šumadija Sajma”.

Tema ovogodišnjeg nastupa SUNCA na Sajmu građevinarstva bila je “Topli porodični dom” zato su pored standardnih i pratećih proizvoda aluminijumske i PVC stolarije predstavljeni brojni inovativni i trenutno aktuelni proizvode koji pružaju dodatnu sigurnost i toplinu:

- energetski visoko-efikasan sistem prozorskih profila GENEO,

- prozor od PVC-a sa aluminijumskom oblogom koji spaja najbolje karakteristike aluminijuma i PVC-a,

- potpuno nov proizvod u ponudi SUNCA – visoko-kvalitetna sigurnosna vrata.

P1090929 U izjavi za “Sunčani list” Vladimir Marinković, rukovodilac sektora marketinga i ljudskih resursa je naglasio: “Nastup na III Sajmu građevinarstva bio je veoma uspešan. Štand naše porodične kompanije bio je među najposećenijima, a razlog za to je raznovrsan i bogat sadržaj namenjen različitim ciljnim grupama. Među posetiocima Sajma bili su naši mnogobrojni saradnici i prijatelji SUNCA sa kojima su sklopljeni su važni poslovi, a ostvareni su i novi poslovni kontakti.”

I ovog puta kreativni tim SUNCA kao prošlogodišnji laureat nagrade za najbolji sajamski nastup, pripremio je za sve posetioce sajma mnogo iznenađenja: pored raznovrsnog propagandnog materijala i mnoštva informacija bila je tu i mogućnost fotografisanja na SUNCE panou. U subotu, poslednjeg dana sajamske manifestacije prijatelji i dugogodišnji saradnici SUNCA iz najslušanije radio stanice u gradu Radio Bravo, emitovali su dvočasovni program uživo sa štanda SUNCA i zabavljali mnogobrojne posetioce sajma.

P1100028

Pored zabavnog sadržaja nastup SUNCA je imao i informativno-edukativni karakter, pa su tako posetioci štanda imali prilike da pogledaju brojne uzorke novih i postojećih proizvoda iz ponude kompanije i dobiju sve informacije od zaposlenih u SUNCU i lepih promoterki. Najviše interesovanja posetioci sajma su ispoljili za sigurnosna vrata, zatim PVCprozor sa aluminijumskoj podlogom, deo strukturalne fasade od alubonda, ogradu sa staklom, staklena vrata od aluminijumskog dvobojnog profila, prozor od Rehau GENEO profila...

P1100049 Na pitanje kakvi su planovi kompanije u narednom periodu Vladimir Marinković najavljuje nastup SUNCA na beogradskom Sajmu građevine u aprilu na kome će biti promovisano nedavno otvoreno predstavništvo kompanije u Beogradu: “Očekujemo da ova poslovna godina uprkos turbulencijama na tržištu bude uspešna za SUNCE, a svakako će je obeležiti proslava 80 godina postojanja kompanije i preseljenje u novi poslovno-proizvodni prostor u industrijskoj zoni.”

No comments: