Jun 17, 2010

AKCIJA: Niskoemisiono staklo GRATIS


Uzivajte i ustedite uz SUNCE stolariju           Velika akcija za kupce SUNCE prozora - uz svaki PVC prozor od VI komornog nemačkog profila SUNCE poklanja niskoemisiono staklo punjeno argonom
           Niskoemisiono staklo ili LOW-E smanjuje gubitak toplote za 60 - 70% kada se uporedi sa standardnim termo staklom. Za ove izuzetne karakteristike zaslužan je vrlo tanak ali izuzetno funkcionalan niskoemisioni film, kao i plemeniti gas argon kojim je ispunjen prostor između stakala. Niskoemisiono staklo i PVC prozor od nemačkog VI komornog profila predstavljaju fantastičnu energetski efikasnu kombinaciju koja će vaš dom zaštititi u toku najvećih vrućina i mrazeva.
            Ušteda energije za hlađenje leti i grejanje zimi, dug rok Uz niskoemisiono staklo necete osetiti vrucinutrajanja od 25-30 godina, izuzetno jednostavno održavanje samo  su neke od karakteristika nisko-emisionog stakla koje kupci SUNCE prozora dobijaju GRATIS.
            Iskoristite ovu jednistvenu priliku i obezbedite za svoj dom visoko štedljivu kombinaciju niskoemisionog stakla i PVC profila sa VI komora koja štedi energiju i vaš novac.
            Za više informacija o ovoj fantastičnoj ponudi možete se obratiti službi prodaje u Kragujevcu na telefon 034/330-870 i u Beogradu na broj 011/6300-541

4 comments:

Anonymous said...

Tekst o niskoemisionom staklu nije bas najsretnije napisan,tj. ima dosta gresaka.Low E staklo ne pomaze leti vec samo zadrzava zrake odredjene taasne duzine u prostoriji i argon nije tanak sloj... vec inertni gas koji se nalazi u paketu....

SUNCE said...

Hvala Vam sto ste nam ukazali na ovaj propust. Nije jasno objasnjeno da je toku leta niskoemisioni film zasluzan za odbijanje tj. refleksiju suncevih zraka i toplote. Argon kojim je ispunjen prostor izmedju stakala ima karakteristiku niske toplotne provodljivosti, sto povecava ukupnu energetsku efikasnost ovog prozora.

Anonymous said...

Ja sam bas juce stavio Gealan stolariju u stanu koju proizvodi SUNCE i sto se tice ugradnje sam zadovoljan,medjutim ovo staklo punjeno argonom mislim da nema neku funkciju leti, jer ja sam u potkrovlju i jutros pipnem staklo na novom prozoru vrelo je i sa spoljne i sa unutrasnje strane podjednako dok je pvc profil sa unutrasnje strane na nekoj otprilike spoljnoj temperaturi sto je OK,naravno spolja je i on vreo.
Tako da ovo staklo punjeno argonom koje se trenutno daje gratis je vise marketinski trik , a i kako da krajnji korisnik proveri sta je unutra?

Pozdrav Dragan

SUNCE said...

Postovani Dragane,
drago nam je što ste zadovoljni ugradnjom i što ste se odlučili za SUNCE stolariju. Hvala Vam na ukazanom poverenju.
U svom poslovanju dugom 80 godina SUNCE je oduvek težilo da svojim kupcima obezbedi vrednost više. Akcijom GRATIS NISKOEMISIONO STAKLO želeli smo pružimo Vama našim kupcima razlog više da se odlučite za SUNCE stolariju. Osim toga akcija je namenjena promociji niskoemisionog stakla i energetske efikasnosti koju već godinama naša kompanija u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja.
Niskoemisiono staklo punjeno argonom ima blago tamniju boju od običnog stakla, ali najpouzdanija provera je putem specijalnog uređaja koji poseduje naša kompanija. Ukoliko želite, dostavite nam Vaše kontakt podatke, kako bi dogovorili termin dolaska našeg inženjera kod Vas sa uređajem.

SUNčani pozdrav
:)