Nov 15, 2010

Ceresit Power Tab protiv vlage

 

ceresit power tab privremeno resenje protiv vlage Predstavljamo Vam proizvod Ceresit Power Tab – aparat koji kao privremeno rešenje pomaže u otklanjanju suvišne vlage u životnom i radnom prostoru na jednostavan i potpuno bezbedan način. Napominjemo da Ceresit Power Tab ne predstavlja trajno rešenje za vlagu, pa ga zato treba koristiti kao pomoć dok se ne utvrdi i otkloni pravi uzročnik vlage. S obzirom da je bilo puno upita o ovom aparatu koji možete kupiti u svim bolje snabdevenim prodavnicama građevinskog materijala i prodavnicama robe široke potrošnje, prenosimo vam tekst sa stranice sajta proizvođača:

„Vlaga je deo naše svakodnevice. Nalazi se u vazduhu i ima je uvek i svugde. Ako je količina vlage u vazduhu previsoka, ubrzo se pojavljuju njene negativne posledice kao što su: nastanak vodene pare, ustajalost prostora i odeće, nastanak plijesni, mrlja, rđe, ljuštenje boje, ali i pojava disajnih tegoba, alergija i reume. Jednostavno rešenje za ove probleme je novi odvlaživač vazduha Ceresit STOP koji koristi novu PowerTAB tehnologiju.

Power Tab jednostavan i bezbedan za koriscenje

Ultra-upijajući kristali soli u tableti Ceresit PowerTAB trenutno vezuju prekomernu vlagu iz vazduha, sve dok se ne postigne idealna relativna vlažnost (45-65%). Aparat Power Tab apsorbuje višak vlage u vazduhu pretvarajući ga u slani rastvor koji se, zatim, skuplja u rezervoaru aparata. Rezultati upijanja vlage samo jedne tablete aparata, čiji je trajanje oko dva meseca u prostoriji od 20 m2, vidljivi su već nakon jednog dana. Tableta se sastoji od ultra apsorbujućih aktivnih kristala koji rešavaju problem vlage u vazduhu, kao i svih posledica povećane vlažnosti: alergije, buđ i plesni, rose na prozorima, ustajalih mirisa sobe i odeće, ljušćenja boje sa zidova i tapeta, ...

Osobine proizvoda su jednostavna primena, neškodljiv je za ljudsko zdravlje i okolinu, a ne zahteva električnu energiju niti baterije. Ceresit STOP vlazi možete naći u dve varijante:

  • Ceresit STOP vlazi 500 g (Uređaj za odvlaživanje zraka + 1 tableta PowerTAB)

  • Ceresit STOP vlazi (Komplet 2 tablete za naknadno punjenje uređaja)

Da li ste znali da je u jednom od pet slučajeva bolest respiratornih organa izazvana vlagom u kući? Vlaga pogoduje razvoju buđi i spora koje nadražuju grlo i pluća, pa se javljaju hronični kašalj, a u nekim slučajevima i začetak astme. Osim toga, vlaga u kući atmosferu doma čini neprijatnom.

Odstranjivač vlage Power Tab revolucionaran je proizvod na našem tržištu koji uklanja vlagu iz Vašeg životnog prostora već u roku od 24 sata! Svi problemi nastali usled viška vlage u vazduhu efikasno će biti odstranjeni uz samo jedan apart.

Aparat Power Tab lako se koristi a zahvaljujući sigurnosnim karikama obezbeđen je od nenamernog otvaranja. Odvod aparata omogućuje lako pražnjenje, dok zaštitni sistem protiv prosipanja predstavlja dodatnu sigurnost u slučaju da aparat padne. Upotreba odstranjivača vlage pogodna je u svakoj prostoriji u kojoj je vlaga iznad zadovoljavajuće: kupatilu, kuhinji, dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, garaži, garderoberu, ali i vikendici, kamp-prikolici, brodu, perionici, svlačionici – bukvalno svuda!“

Izvor:

Henkel Srbija d.o.o.  autor: Jelena Šarenac Head of Corporate Communication

Ceresit PowerTab brošura

13 comments:

Unknown said...

Ovo sa tim aparatom i tabletama je čista reklamna LAŽ. Kupila sam aparat prije 7 dana i postavila ga u kupatilo (malo kupatilo od 5m2), neposredno ispod ugla u kojem se najviše nakuplja vlaga. Efekat je sledeći:APSOLUTNO SE NIŠTA NIJE PROMIJENILO, NAIME VLAGA I DALJE POSTOJI, A U APARATU JE TEK NEŠTO MALO VODE.DAKLE, NE BACAJTE PARE NA OVAJ REVOLUCIONARNI PROIZVOD, JER JE REVOLUCIONARNA SAMO LAŽ.

SUNCE said...

Biljana najpre hvala Vam što ste nam pisali i izneli Vaša iskustva sa aparatom Ceresit Power Tab. Ipak, mi smo dobili puno pozitivnih reakcija na ovaj proizvod, pa smo zato odlučili da ponovo objavimo tekst o njemu (ne želeći da ga reklamiramo). Kao kompanija koja je posvećena uspostavljanju dugoročnih odnosa sa kupcima trudimo se da na stranicama ovog bloga pišemo o temama koje su njima najzanimljivije. Što se tiče proizvoda predstavili smo ga kao privremeno rešenje za vlagu u prostoriji. Kada se buđ pojavi u pitanju je svakako visok nivo vlage koji traje duže vreme, što ukazuje na to da treba problem ispitati detaljno, pronaći uzrok i definisati način otklanjanja.

Ivan said...

Proizvod je fantastičan, ja sam prezadovoljan. Verovatno nije namenjen za kupatilo jer logično je da ne može jedna tableta da pokupi svu vlagu ali u spavaćim sobama i prostorijama gde se živi svakodnevno završava odličan posao.

Unknown said...

Gde mogu kupiti dopunske tablete u Novom Sadu?

SUNCE said...

Draga Aleksandra,
koliko smo mi informisani dopune možete kupiti u MERKUR tržnim centrima, prodavnicamam Lets do it, ali i drugim bolje snabdevenim prodavnicama građevinskog i sličnog materijala. Probajte u Ceresit shop-u firme Dehidra u Novom Sadu na adresi Veselina Masleše 62 (021 / 6-320-222). Na koji način koristite tablete, za koju prostoriju... Da li možete da podelite sa nama Vaša iskustva? Hvala unapred.

oglasi said...

Danas kupio ,pa malo istražujem .Ne treba očekivati čuda ali vjerujem da može ublažiti probleme ,kompletno rješavanje vlage ipak zavisi i od mnogo drugih faktora npr izolacija na objektima koje nema osamdeset posto objekata kod nas .

Unknown said...

Koliko traje jedna tableta?

SUNCE said...

Poštovani Radenko,
hvala Vam na postavljenom pitanju. Trajanje tablete zavisi od količine vlage. Ukoliko je vlaga u prostoriji veća onda će i tableta kraće trajati. U komentarima se nalazi i mišljenje da ga ne treba koristiti u kupatilu jer je obično u toj prostoriji previše vlage, već u drugim prostorijama kao što su spavaća ili dnevna soba. Da li ste videli njihov novi poboljšani proizvod Aero 360? Može se kupiti u Tempo prodavnicama po ceni od 650 dinara. Pogledajte ovde http://www.suncekg.blogspot.rs/2015/09/aero-360-proizvod-protiv-vlage.html
Pozdrav

Srđan said...

Rastvor iz apsorbera mi se prosuo na tepih, fleka je poprilično velika. Da li je to štetno za zdravlje. Da li se tepih može oprati?

Anonymous said...

Tekućina iz apsorbera mi se prosula po tepihu, fleka je poprilična. Da li je to štetno za zdravlje i da li se fleka može oprati?

SUNCE said...

Poštovani Srđane, tablete koje se koriste u absorberu su zapravo kristali soli i nisu štetne po zdravlje. Fleka koja Vam je ostala nakon prosipanja je verovatno bele boje. Probajte da uklonite fleku deterdžentom i toplom vodom i javite nam rezultate kako bismo i ostale korisnike obavestili o tome. Unapred hvala.

Unknown said...

Zanima me gde mogu da kupim aero 360,u Beogradu?

Unknown said...

Imam vlagu u predsoblju.Tu dolazi uglavnom iz kuhinje.Imam problem sa budji.Koristio sam neki sprej.Vrata ulazna,od kupatila I sobe su nabrekla pa ih tesko zatvaram.Inace to predsoblje je malo kao I kupatilo.