Feb 2, 2011

PONOVO MEĐU NAJBOLJIMA

 

IMG_0538          Kompanija SUNCE ušla je u drugi krug konkursa za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje 2010, koju tradicionalno organizuje Privredna komora Srbije.

          Kompanija SUNCE ponovo se našla u društvu najvećih firmi iz Srbije. U konkurenciji od čak 76 velikih i malih privrednih društava, žiri je doneo odluku da kompanija SUNCE shodno utvrđenim kriterijumima uđe u uži izbor za prestižnu Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje. Desetočlani stručni žiri, koji čine predstavnici državnih i obrazovnih institucija, međunarodnih i nevladinih organizacija, medija i privrednih asocijacija, usvojio je metodologiju i proceduru odlučivanja, kako bi nagradio ona privredna društva, koja su u proteklom periodu svojim radom i aktivnostima na najbolji način doprinela srpskoj privredi, ali i ciljevima društveno odgovornog poslovanja.

          Verifikacioni tim PKS zajedno sa članovima žirija obići će u narednih tridesetak dana sva privredna društva koja su ušla u uži krug. Svečana dodela Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje u 2010. godini planirana je za 31. mart. Nadamo se da će žiri uspešno oceniti sve dosadašnje napore kompanije SUNCE i vrednovati naše ostvarene ciljeve u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

No comments: