Apr 1, 2011

ZAMENA STOLARIJE

 

Koje prozore odabrati... Sezona građevinskih radova polako počinje, a kao i svake godine veliki broj kupaca nalazi se u ozbiljnoj dilemi: koje prozore ugraditi?

Na tržištu je velika ponuda PVC prozora različitog kvaliteta i porekla, pa kupac ima obiman zadatak da se dobro raspita pre nego što u ova krizna vremena donese oduku o investiciji, o tome koje će profile izabrati, koju vrstu stakla, kome poveriti uslugu montaže... Zato smo u SUNCU, u skladu sa našom misijom učinili sve da Vam posao zamene stare stolarije i ugradnje nove učinimo što jednostavnijim.

Na raspolaganju su vam naši savetnici prodaje koji vam mogu dati besplatan savet oko izbora prozora i vrata koji upravo odgovaraju vašim potrebama. SUNCE će i ove sezone kupcima ponuditi prizvode vrhunskog kvaliteta Na raspolaganju su vam četiri brend prozora:

  • eco³ je pravi izbor za vas ukoliko želite ekonomičan i ekološki PVC prozor

  • fokus plus štedljiv i siguran PVC prozor sa visokim stepenom zvučne izolacije

  • alustar – dugotrajan i moderan aluminijumski prozor

  • leonardo – luksuzan i visoko kvalitetan prozor od profila u kombinaciji aluminijum/drvo

Davno je prošlo vreme dilema na temu da li se opredeliti za drvene ili PVC prozore. Danas je dobro poznato da su sve prednosti na strani PVC i aluminijumskih prozora, a posebno kada se radi o termo-izolacionim karakteristikama i uštedi energije. Pored toga, ponuda u SUNCU je proširena profilima namenjenim ljubiteljima drvene stolarije koji sada mogu da biraju: profil u kombinaciji aluminijum/drvo, PVC u boji drveta i aluminijum u dekorima drveta.

Nakon definisanja zahteva i potpisivanja ugovora za 7-10 dana u zavisnosti od narudžbine vaša nova stolarija biće spremna za ugradnju. Ukoliko nama poverite posao ugradnje stolarije, možete biti sigurni da će naša iskusna ekipa montažera obaviti posao na stručan i pedantan način u proseku za 1-6 sati. Na vaš zahtev možemo izvršiti i demontažu vaše stare stolarije. Servisna služba vam pruža podršku i nakon kupovine stolarije, i reaguje u najkraćemo roku na zahtev za doradu ili popravku u okviru i van garantnog roka.

profil fokus plus Pitali smo g-dina Igora Nikolića, direktora srpskog predstavništva austrijske kompanije GEALAN, vodećeg evropskog proizvođača profila za PVC przore, o proizvodima koje preporučuje za narednu sezonu: „ Najbolji GEALAN proivodi su acrylcolor i S 8000 IQ +, prvenstveno zbog termo-izolacionih i statičkih svojstava. Prednosti naših proizvoda su pre svega izuzetne izolacione karakteristike, kvalitetna površina profila pogotovo kod acrycolor boja i veliki izbor artikala u ponudi. Naše prednosti kod pravnih lica su odličan odnos cena-kvalitet, rešenja koje nudimo i velike konkurentnosti na tržištu kada je reč o kvalitetu“

Uskoro: fokus plus premium

U najavi kompanije SUNCE za predstojeću sezonu je i fokus plus premium prozor koji će biti napravljen od trostrukog Guardian stakla. Trostruko staklo daje prozoru izuzetne karakteristike kada se radi o zvučnoj izolaciji. To znači da je namenjen kupcima koji žive pored prometnih ulica, fabrika, škola ili aerodroma, kao i ljubiteljima mira i tišine porodičnog doma. Prozor će zadržava sve tehničke karakteristike fokus plus prozora: inovativni STV namački PVC profil, sigurnosnu Hoppe ručicu, Air Watch senzor vlage i Gecco3 sistem za provetravanje. 

No comments: