Nov 28, 2011

GECCO – inteligentno rešenje za provetravanje


PVC stolarija            S obzirom na činjenicu da PVC stolarija idealno dihtuje, razmena vazduha u prostoriji je svedena na minimum, što može prouzrokovati pojavu kondenzacije, a u dužem vremenskom periodu dovesti i do pojave buđi. Pravilno provetravanje i povećanje temperature prostorije su najbolja rešenja za ovaj problem, naročito ukoliko se radi o novoizgrađenim objektima
           Kako bi obezbedili ujednačenu vlažnost i temperaturu, ali i zdravu sredinu  u svom domu, u ponudi kompanije SUNCE je GECCO (GEalan Climate COntrol) ventilacioni sistem nemačkog proizvođača profila Gealan. GECCO je veoma jednostavan, automatski sistem koji se ugrađuje u krilo PVC prozora i vašem domu pruža svež vazduh istovremeno sprečavajući gubitke toplote i energije, čak i kada niste kod kuće. Uz GECCO ventilacija je bezbedna, jer nema potrebe za otvaranjem prozora. GECCO možete i ručno uključiti i isključiti, a on će se i automatski zatvoriti kada udari vetra spolja dostignu 30 PA  (paskala).
          GECCO ventilacioni sistem diskretnog izgleda ugrađuje se u unutrašnju stranu krila prozora, sadrži lufter koji sprečava razvoj buđi tako što omogućava osnovnu razmenu vazduha i uštedu energije putem kontrolisane ventilacije. GECCO dakle funkcioniše samostalno – prilikom naleta vetra, ventilacioni kapak automatski zatvara vazdušni kanal i sprečava strujanje vazduha. Čim vetar prestane, kapak se ponovo otvara i dozvoljava slobodan protok vazduha.
Prednosti sistema GECCO:gecco
  • optimalna razmena vazduha
  • potpuno automatizovana ventilacija
  • automatski kapak
  • termo i zvučna izolacija
  • kompatibilan sa svim Gealan sistemima profila
  • bezbedna ventilacija
          Važna karakteristika GECCO sistema je što vašem domu pruža svež vazduh zadržavajući toplotu i svežinu, a u isto vreme omogućava zdravu sredinu. GECCO nije potrebno ugrađivati na svaki prozor, dovoljno je da postoji na jednom prozoru u prostoriji. Jedan GECCO je dovoljan za prostoriju od 25m2 dok se za veće prostore preporučuje ugradnja više GECCO sistema.
          Pozovite nas i zakažite besplatnu konsultaciju sa inženjerom ili savetnikom prodaje SUNCA u okviru koje možete dobiti i neobavezujući predračun vaše investicije u novu stolariju i svoj dom. Možte nas i posetiti u salonu prodaje u Kragujevcu na adresi Lepenički bulevar 39 (iza Metroa) tel.034/330-870 ili u predstavništvu u Beogradu, u naselju Belville, na adresi Đorđa Stanojevića 11v (lokal1), tel. 011/6300-541, ili kod jednog od naših partnera.

No comments: