Sep 29, 2015

AERO 360° proizvod protiv vlage

 

ceresit-stop-vlhkosti-aero2Kompanija Ceresit upravo je promovisala novi proizvod Aero 360°, kao i sistem protiv vlage CERESIT STOP SISTEM. On uključuje nekoliko proizvoda koji imaju za cilj eliminisanje suvišne vlage iz vazduha u našim domovima.

Prvi je inovativni  AERO 360° koji uz primenu jednostavnog rešenja ima za 40% veću efikasnost u prikupljanju vlage i neugodnih mirisa, u odnosu na CERESIT Stop vlazi. Prednost je u aerodinamičnom dizajnu aparata i tablete koji kroz jedinstveni vazdušni tunel omogućavaju veću cirkulaciju vazduha, odnosno veći kontakt tablete sa vazduhom, odnosno povećanu moć upijanja.

Ostali proizvodi u sistemu zaštite od vlage i buđi su:

  • Stop Plesni – odstranjivač plesni i sredstvo za čišćenje sa pumpicom pogodan za zidove
  • Stop Vlazi – odvlaživač vazduha i neutralnih mirisa u mikro i klasičnom pakovanju
  • Stop Vlazi Sachete – male vrećice koje upijaju vlagu I otpuštaju miris pogodne posebno za ormane I druge male zatvorene prostore

Imajte u vidu da su pomenuta sredstva samo privremeno rešenje protiv vlage. Ukoliko imate vlagu u svom domu, pronađite njen izvor od čega će zapravo i zavisiti dalji tretman. Vlaga često boravi u našim domovima a da je nismo ni svesni dok se ne pojavi na prozorima  u obiliku kondenzacije ili uglovima zidova. Često kupci otkriju kondenzaciju tek nakon zamene stolarije, odnosno kada staru drvenu stolariju zamene za PVC koja idealno dihtuje I sprečava prodor vazduha spolja.

Više informacija o proizvodima protiv vlage saznajte na sajtu STOP VLAZI

Proizvod se može kupiti u prodavnicama TEMPO, po ceni od 650 dinara (cena od 01.11.2015. godine).

2 comments:

Unknown said...

Ceresit AERO 360 u Tempu kod Ade na dan 27.12.2015 kosta 900.00 din
Dopuna sa tabletama je 625.00 din

SUNCE said...

Dejane,
hvala Vam na novoj informaciji.Pozdrav