Jan 22, 2016

Nagradni konkurs za dizajnere

 

cute-kids-play-1680x1050

Mi smo porodična kompanija “SUNCE Marinković” jedan od vodećih proizvođača prozora i vrata. Tražimo mlade dizajnere i dizajnerke za inspirativan i izazivan posao kreiranja novog brenda.

Ako je za tebe SUNCE više od zvezde , prozor mnogo više od prozora ... otvaramo ti širom vrata i pozivamo da se prijaviš na konkurs:

PER ASPERA AD SOLIS

Tvoj zadatak je da osmisliš naziv i logo novog proizvoda naše kompanije čija je funkcija zaštita doma od sunčeve svetlosti i toplote.

Nagrada za najuspešnijeg dizajnera je put u Beč i poseta sedištu kompanije Rehau – vodećeg evropskog proizvođača PVC profila, kao i mogućnost profesionalnog angažmana.

Sa nestrpljenjem očekujemo Vaše predloge na e-mail konkurs@suncemarinkovic.com  u pdf, cdr ili jpg formatu. Rok za slanje prijava je 05.02.2016.

Za sve informacije o detaljima konkursa obratite nam se na e-mai konkurs@suncemarinkovic.com

Update 26.01.2016.

Poštovani dizajneri hvala vam na interesovanju za naš konkurs. Na osnovu pitanja koja su stigla na mail konkurs@suncemarinkovic.com delimo sa vama još par informacija u vezi sa konkusnim zadatkom:

- u prvoj fazi tražimo ideju za naziv i logo, a do finalnog rešenja najuspešniji kandidat će doći u saradnji sa našim kreativnim timom.

- na konkurs možete poslati i više od jednog predloga

- informacije o našoj kompaniji, proizvodima i uslugama možete pronaći na www.suncemarinkovic.com

 

Update 28.01.2016.

Poštovani dizajneri, zbog organizacije puta u Beč skraćujemo rok predaje radova. Krajnji rok je 05.februar 2016. godine.

Put u Beč biće organizovan od 11. do 13. februara 2016.

No comments: