Feb 26, 2016

Bitumenske trake



Bitumenske trake rešavaju brojne probleme sa prokišnjavanjem i idealne su za zaptivanje sastava između zidova, krovova i njihovih elemenata. 

Bitumenske trake se brzo i lako postavljaju, pa se mogu upotrebljavati kod kuće i na profesionalnim gradilištima. Sve što vam je potrebno za primenu su makaze kojim ćete iseći traku na željenu dužinu i valjak kojim ćete pritisnuti traku i obezbediti njenog maksimalno prijanjanje.
Bitumenske trake mogu se koristiti za sledeće površine: beton, malter, staklo, kamen, cigla, sve vrste metala i keramike. To praktično zanči da ih možete koristiti kod oluka, spojeva zida i krova, spojeva nadstrešnice i zida, odžaka i krova, na spojevima terasa i zida i na svim drugim mestima gde postoji opasnost prodiranja vode.




Trake su vodonepropusne i veoma otporne na atmosferske uticaje uključujući i zagađenja i UV zrake. Otporne su na kidanje i zatezanje, bušenje i probijanje, tako da trenutno zaptivaju polja oko pukotina i zaseka.
Na tržištu ima nekoliko proizvođača bitumenskih traka, a mogu se kupiti u svim bolje snabdevenim prodavnicama građevinskih alata i opreme.

Izvor: Bolago

No comments: