Jun 2, 2016

AKCIJA: Kupci biraju trostruko ili sigurnosno staklo

 

Sjajna akcija u SUNCU. Uz kupovinu PVC prozora Fokus i Dali kupci biraju trostruko niskoemisiono ili sigurnosno pampleks staklo bez doplate. Oba stakla pružiće vašem domu dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju, sigurnost i veću uštedu. Prozori Fokus i Dali su napravljeni od nemačkog profila kompanije Rehau, a prozor Dali ima i aluminijumsku oblogu sa spoljašnje strane. Akcija traje od 01.juna do 01. avgusta.

akcija staklo web

Sigurnosno pampleks staklo se pravi od dve ploče običnog stakla koje su zajedno zalepljene folijom. Pampleks staklo se prilikom pucanja ne raspada u oštre komade, već ostaje zalijepljeno za foliju. Time se smanjuje mogućnost povrede i ostakljena površina ostaje zatvorena, pa je veoma pogodno za dečije sobe. Pampleks staklo se teško razbija i zato se svrstava u sigurnosna stakla i preporučuje za kuće ili stanove u prometnim ulicama, odnosno prostorije koje se nalaze na prizemlju ili koje potencijalno mogu biti meta lopova.

Trostruko niskoemisiono staklo je takođe dobar termo i zvučni izolator, s tim što ga preporučujemo kupcima kojima je važnija termo i zvučna izolacija, od sigurnosti. Dakle preporučuje se za prostorije na višim spratovima, odnosno one koje nisu lako dostupne potencijalnim provalnicima.

Saznajte više na http://www.suncemarinkovic.com/akcija

1 comment:

Anonymous said...

odlicna akcija, trostruko staklo stedi energiju Koeficijenti prolaska toplote kod njih su znacajno manje od obicnih stakala kao i od dvostrukih stakala. Malo su skuplji ali vredi