Dec 12, 2008

SUNCE STOLARIJA PRE I POSLE


Želite da unesete više svetlosti i topline u Vaš dom, obezbedite toplotnu i zvučnu izolaciju, a da pri tome smanjite račune za grejanje i hlađenje... i sve to na jednostavan način. Zvuči nemoguće, međutim sa Sunce stolarijom sve ovo može biti stvarnost.
Prilikom donošenja odluke o zameni stolarije imajte u vidu da ovaj, po obimu zaista zahtevan posao, više ne mora da podrazumeva nered u kući, nedelje čekanja i smenjivanja različitih majstora u Vašem domu. Poslovna misija Sunca je da kupovinu stolarije učini jednostavnom. Pogledajte kakva je procedura naručivanja stolarije.
Ukoliko ste doneli odluku da zamenite stolariju Sunce prozorima i vratima potrebno je da nas kontaktirate. To možete učiniti na nekoliko načina:
- možete nas posetiti u poslovnim prostorijama u ulici Lepenički bulevar 39 (iza METRO-a) u Kragujevcu
- možete nas pozvati telefonom na broj 034-330-870
- možete nas kontaktirati putem e-maila office@suncemarinkovic.com
- preko MSN-a suncekg@hotmail.com
- putem faxa 034-384-277
Kada nas kontaktirate uputićemo Vas na sektor prodaje gde možete saznati okvirnu cenu stolarije koja Vam je potrebna ili se dogovoriti o terminu u kome bi naši inženjeri došli kod Vas i uzeli mere stolarije.
Nakon uzimanja mera komercijalisti izrađuju ponudu. Kada vi privatite ponudu potpisuje se ugovor u kome se detaljno preciziraju svi detalji našeg zajedničkog posla. Važno je da znate da u cenu Sunce stolarije ulazi demontaža stare stolarije, proizvodnja, transport i montaža. Nakon potpisivanja ugovora i prihvatanja uslova posla počinje izrada nove Sunce stolarije koja će za 7-10 dana zameniti stare prozore i vrata u Vašem domu.
Kada iz proizvodnje izađu Vaši novi prozori i vrata, službenik Sunca će Vas pozvati i najaviti montažu. Ekipa montažera dolazi u dogovoreno vreme i u zavisnosti od obima posla u proseku za 1-6 sati ugrađuje kompletnu stolariju. Ne morate brinuti za demontažu stare stolarije, jer će naši montažeri skinuti stare prozore i to bez dodatnih troškova za Vas.
Nakon ugradnje možete bezbrižno uživati u svim pozitivnim osobinama Sunce stolarije najmanje u narednih 10 godina koliko traje garancija za Sunce prozore i vrata.
U slučaju reklamacije proizvoda firme Sunce Marinković doo, možete se obratiti specijalizovanoj službi za reklamacije i odnose sa kupcima koja će u najkraćem mogućem roku obraditi Vaš zahtev i reagovati na vašu reklamaciju.

1 comment:

Anonymous said...

HVALA VAM NA SAVETIMA MORACU DA SE KONSULTUJEM SA NEKIM MAJSTOROM I VAS PREDLOG IZNESEM KAO JEDNO OD RESENJA.SPOMENULI STE DA SE STAN ISPOD NE GREJE NIJE TO U PITANJU STAN SE GREJE ISPOD MENE KAO I SVA TRI U MOM OKRUZENJU ALI SE GORNJI SPRAT IZNAD MENE NE GREJE TJ NIJE USELJEN.MEDJUTIM MENI NIJE JASNO KAKO ONDA JA IZNAD PODA TACNIJE LAJSNE OD LAMINATA IMAM BUDJ KAO I COSKU ZIDA A PLAFON JE U REDU,S OBZIROM DA SAM ZENA IZVINJAVAM SE STO MOZDA POSTAVLJAM NE LOGICNA PITANJA.VELIKI POZDRAV I POKUSACU DA VAS KONTAKTIRAM TELEFONOM.