Sep 19, 2011

www.kupiprozor.com

 

cats

          Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna stolarija po povoljnoj ceni posetite sajt www.kupiprozor.com  prvu online prodavnicu specijalizovanu za prodaju građevinske stolarije i pratećih proizvoda. Kroz veoma jednostavan sistem online prodaje omogućena je kupovina prozora i vrata SUNCE kvaliteta, po jedinstvenim cenama.

          U ponudi je više od 70 gotovih, nesortiranih jednokrilnih i dvokrilnih prozora, balkonskih vrata, od aluminijuma i PVC-a, ali i pratećih proizvoda, kao što su ručice, okapnice, solbanci, vlagomeri… Cene nesortiranih proizvoda su znatno snižene i ne uključuju trošak montaže i transporta. Isporuka se vrši putem kurirske službe, na adresu koju ste naveli u narudžbenici. Plaćanje naručenih proizvoda se obavlja pouzećem, odnosno prilikom isporuke proizvoda. Poštarina nije uključena u cenu proizvoda i taj trošak snosi kupac.

          Akcija će biti humanitarnog karaktera, s obzirom da će prihod ići u dobrotvorne svrhe, odnosno za finansiranje programa iz oblasti društveno odgovornog poslovanja kompanije SUNCE Marinković.

No comments: