Apr 26, 2012

SUNCE na beogradskom Sajmu građevinarstva 2012.

 

A4-FlyerKompanija SUNCE će i ove godine predstaviti svoje proizvode na međunarodnom Sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu koji traje od 24-28. aprila 2012. godine

Sajamski nastup kompanije SUNCE biće u znaku prezentacije inovativnih proizvoda sa istaknutim termo-izolacionim i drugim karakteristikama.

U toku trajanja sajma kupcima ćemo odobravati specijalan sajamski popust od 10% uz GRATS niskoemisiono staklo “4 godišnja doba” koje zahvaljujući specijalnom transparentnim i izrazito tankim niskoemisionom filmom na površini, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije).

S obzirom na značajnu komponentu energetske efikasnosti proizvoda SUNCA, kompanija će uzeti i ove godine aktivno učešće u sajamskoj akciji „Obojimo zeleno“.

Posetite štand kompanije SUNCE Marinković na SEEBBE međunarodnom Sajmu građe-vinarstva u Beogradu u periodu od 24-28. aprila 2012. godine. Štand SUNCA, br.1118 nalazi se u Hali 1 (Arena) beogradskog Sajma.

Vidimo se na Sajmu!

No comments: