Jul 30, 2012

AKTUELNO U SUNCU: Nov prozor za novo vreme

thumb_510_x_510_39990-sistem-gealan-s-9000Prozori su bitni elementi dizajna moderne arhitekture. Uz osnovnu funkciju puštanja svetlosti i vazduha u zgradu i istovremenu zaštitu korisnika od nepovoljnih vremenskih uslova, oni takođe oblikuju karakter zgrade.

uf092

Moderan sastav prozora zato mora uspešno odgovoriti na ovaj izazov i sjajnim performansama i velikim  izborom dodatnih mogućnosti. Prozori od novog PVC profila S9000 IQ kompanije Gealan omogućavaju odličnu ergetsku efikasnost i dostižu izuzetno niski koeficijent provodljivosti od čak 0,9 (Uf=0.92), odnosno velike uštede u energiji i novcu

Novi profil kompanije Gealan S 9000 objedinjuje nekoliko dobrih karakteristika inovativnih PVC profila radi postizanja što boljih koeficijenata provodljivosti, zvučnu izolaciju i odlično dihtovanje. Profil ima 6 komora  (slika 1.) i dubinu od 83 mm, što znači da je garantuje odličnu termo i zvučnu izolaciju. Inovativno je uvođenje trećeg dihtunga (srednje ili udarne gume) koja je opciona i koja značajno doprinosi poboljšanju termo izolacije, ujedno štiteći od prodora vlage, produžavajući tako funkcionalnost prozora (slika 3.). Profil omogućava i korišćenje STV tehnologije suvog zastakljivanja uz pomoć traka, što uz čelik u profilu doprinosi većoj stabilnosti i mogućnosti dosad neostvarivih veličina prozora i prozorskih elemenata (slika 2.) Dubina ugradnje staklenih panela u krilo iznosi 26mm što omogućava bolju toplotnu izolaciju (slika 4.)

S9000Uprkos svojoj masivnosti prozor od profila S9000 nije izgubio ni malo od svoje elegancije. Uski vidljivi deo profila i dizajn pod uglom od 15 stepeni obezbeđuje univerzalni dizajn. Prozore napravljene od S9000 možete naručiti u dekorima drveta i akrilnim bojama, što olakšava uklapanje u sve enterijere i eksterijere. Profil omogućava i ugradnju dodatnih proizvoda kao što su delovi za proširenje štoka, uglove i ugradni sistem za provetravanje prostorija Gecco 4.

PVC profil S9000 koji predstavlja veliku inovaciju na tržištu, je proizvod nemačke kompanije Gealan jedne od svetskih lidera u industriji proizvodnje sistema profila namenjenih izradi stolarije. Više informacija o prozorima od profila S9000 možete saznati od savetnika prodaje u kompaniji SUNCE ili klikom na sledeći LINK

1 comment:

Unknown said...

Hallo, vielen Dank für Ihren Blog. Schön, dass Ihr Blog. Halten Entsendung für PVC

kunststoffprofile