Jan 20, 2009

AKCIJA 100x100

AKTUELNO U SUNCU
-->
U SUNCU je u toku fantastična akcija sa zimskim popustima za kupovinu aluminijumske i PVC stolarije. Ugradnjom SUNCE prozora i vrata koji su proizvedeni u skladu sa standardom ISO 9001:2000 i nose CE znak, možete dobiti stolariju izuzetnog kvaliteta i istovremeno ostvariti veliku uštedu.
Kao porodična firma sa tradicijom dugom 80 godina u oblasti proizvodnje aluminijumske i PVC stolarije i lider u ovoj oblasti na području centralne Srbije, SUNCE svojim kupcima omogućava kupovinu stolarije u zimskom periodu po veoma povoljnim cenama. Ugradnjom SUNCE stolarije koja vremenom otplaćuje sama sebe, uštedećete i do 1000€ godišnje, a Vaše komšije i prijatelji biće impresionirani elegantnim izgledom Vašeg doma.
Postoji puno razloga da se opredelite upravo za SUNCE stolariju:
  • STOLARIJA PO MERI ZA SVE - U okviru akcije 100x100 možete dobiti stolariju upravo po merama Vašeg doma i to po izuzetno povoljnim cenama: na primer prozor dimenzija 100x100 za neverovatnih 81, a prozor dimenzija 140x140 za fantastičnih 153€. Za cene prozora drugih prozora kontaktirajte naše menadžere prodaje na telefon 034/330-870 ili e-mail office@suncekg.rs
  • KVALITETNA STOLARIJA - Svi proizvodi SUNCA su usklađeni sa strogim zahtevima standarda kvaliteta ISO 9001:2000 i nose CE znak što znači da su proizvedeni i dizajnirani u skladu sa odredbama i smernicama EU i da garantuju bezbednost korišćenja.
  • BRZINA I JEDNOSTAVNOST- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do SUNCA, kontaktirajte nas - i naši inženjeri tehničke podrške će doći kod vas i uzeti mere za vašu novu stolariju.
  • SVE NA JEDNOM MESTU - U SUNCU možete dobiti sve na jednom mestu, jer pored stolarije možete naručiti i izradu svih pratećih proizvoda za vaše prozore i vrata:
      • okapnice i solbanake;
      • sve vrste termostakala;
      • izradu panela za ulazna vrata;
      • aluminijumske ograde;
      • staklene bašte;
      • aluminijumske roletne;
      • komarnike;
  • UŠTEDA NOVCA I ENERGIJE - U vreme štednje energije i energetske efikasnosti SUNCE stolarija je idealno rešenje, jer PVC i aluminijum raspolažu dobrom toplotno-izolacionom moći što znači da imaju izuzetno nisku sposobnost sprovođenja toplotne energije. PVC prozori Vam pomažu ne samo da uštedite na novcu, jer pojačana toplotna izolacija znači smanjenje potrošnje energije za grejanje već i smanjenje štetnog uticaja na našu okolinu.
  • DUGOTRAJNOST I LAKOĆA ODRŽAVANJA - Prednost SUNCE stolarije je i činjenica da joj nije potrebna posebna nega, nema šmirglanja, farbanja i poliranja kao kod stare drvene stolarije - dovoljno je da je obrišete vlažnom krpom i ona će zablistati. Dugotrajnost, stabilnost oblika i glatka površina garantuju da ćete dugo uživati u Vašoj Sunce stolariju uz dugogodišnju garanciju.

4 comments:

Anonymous said...

ČULA SAM VAŠU REKLAMU NA RADIJU. SUPER JE STVARNO. UVEK IMATE LEPE IDEJE KOJE PRIVLAČE PAŽNJU

SUNCE said...

Zahvaljujemo Vam se u ime cele kompanije! Vase lepe reci zasluzuju da budu nagradjene nasim CD "Genije energije". Posaljite nam Vasu kontakt adresu na e-mail office@suncekg.rs uz naznaku GENIJE ENERGIJE i poslacemo Vam CD za veseli zimski ples : )

igor said...

svaka cast. ovo sto sam video je izvanredno. puno srece i uspeha u daljem radu

SUNCE said...

Hvala Vam na lepim rečima i željama. Drago nam je da Vam se dopada naš rad. Ukoliko želite više informacija o našoj kompaniji i proizvodima pogledajte web sajt www.suncemarinkovic.com. SUNčani pozdrav!