Mar 19, 2010

NOVI KATALOG SUNCA

 

image

Kompanija SUNCE promovisala svoj novi katalog proizvoda na nedavno održanom Sajmu građevinarstva u Kragujevcu. Ukoliko ga niste do sada pogledali predlažemo da pratite link i proverite šta SUNCE priprema u predstojećoj sezoni. 

Novi katalog je urađen u modernom stilu, sadrži veliki broj slika proizvoda i fotografija referentnih objekata, stambenih i poslovnih, čije je eksterijere i enterijere dodatno ulepšala SUNCE stolarija.

Pored brojnih fotografija u katalogu možete pročitati i detaljnije informacije o osnovnim proizvodima SUNCA – prozorima i imagevratima, kao i o novom SUNCE prozoru koji će se na tržištu pojaviti pod nazivom INFINITY PLUS – imenom koji su izabrali naši kupci putem konkursa.

Katalog opširnije predstavlja prateće proizvode  SUNCA kao što su fasade, roletne, komarnici, solbanci, okapnice, ali i usluge plastifikacije i savijanja lukova koje SUNCE obavlja za svoje potrebe ali i uslužno za druge firme iz branše.

U katalogu možete pronaći i puno informacija o kompaniji SUNCE, njenom istorijatu i prednostima - kvalitetu, brzini ugradnje, podrška kupcima u okviru i van garantnog roka.

No comments: