Mar 10, 2010

USPEŠAN NASTUP SUNCA NA SAJMU “DOMEXPO 2010”

 

P1110575 Uspešan nastup SUNCA na Sajmu nameštaja i građevinarstva “DOMEXPO 2010” održanom u Kragujevcu od 03.-07. marta

Veliki broj posetilaca imao je prilike da pogleda uzorke novih proizvoda koji će se biti aktuelni u predstojećoj građevinskoj sezoni. Na sajmu je premijerno predstavljen INFINITY PLUS prozor - novi proizvod SUNCA koji u sebi objedinjuje nemački profil sa 7 komora, energetski efikasno staklo ClimaGuard Solar, Hoppe Secustic sigurnosne ručice izuzetnog dizajna i patentirani sistem Air Watch koji merenjem vlažnosti vazduha signalizira kada treba provetriti prostoriju.

Na Sajmu je predstavljen i novi katalog kompanije SUNCE koji sadrži sve neophodne inoformacije za potencijalne kupce i saradnike kompanije, kao i mnoštvo fotografija referentnih stambenih i poslovnih objekata. P1110590

“Ovogodišnji nastup SUNCA na kragujevačkom Sajmu bio je izuzetno uspešan i po našim procenama bio je mnogo posećeniji u odnosu na prošlogodišnji. SUNCE je kao jedini izlagač u oblasti proizvodnje aluminijumske i PVC stolarije uspešno predstavilo svoje proizvode. Tema našeg nastupa bila je “Energetski efikasan dom”, a ohrabruje činjenica da je sve više kupaca zainteresovano upravo za proizvode koji štede energiju i pružaju više zaštite.” izjavio je Vladimir Marinković, rukovodilac komunikacija u SUNCU.

Posetiocima Sajma predstavljena je i promotivna akcija “Pick & Go” u okviru koje se mogu kupiti SUNCE prozori od kvalitetnih višekomornih nemačkih profila po jedinstvenim cenama na tržištu. Čitaoci bloga mogu više o ovoj akciji saznati OVDE kao i na zvaničnom sajtu kompanije SUNCE.

No comments: