Jul 14, 2010

AKTUELNO U SUNCU: AKCIJA PICK & GO


Sam svoj majstor uz SUNCE prozore           Zbog velikog interesovanja u SUNCU se nastavlja Pick & Go akcija, u okviru koje možete kupiti kvalitetne PVC prozore po jedinstvenim cenama.
          Pick & Go je akcija namenjena individualnim i profesionalnim kupcima SUNCE stolarije u okviru koje možete kupiti gotove prozore bez transporta i montaže.
           Prozori su izuzetnog kvaliteta, napravljeni od visoko-kvalitetnih višekomornih nemačkih PVC profila.
          Ukoliko ste sami svoj majstor pozivamo Vas da iskoristite ovu fantastičnu ponudu i kupite svoje nove SUNCE prozore po povoljnim cenama. Akcija traje dok traju zalihe.
         Za sve informacije o akciji Pick & Go možete se obratiti službi prodaje u Kragujevcu na telefon 034/330-870 i u Beogradu na broj 011-6300-541.
          Posetite nas u novom salonu prodaje u Kragujevcu, koji se nalazi kod Metro-a na adresi Lepenički bulevar br. 39, gde možete pogledati sve uzorke aluminijumske i PVC stolarije.

2 comments:

Anonymous said...

samo cenovnik jedan da stavite za standardne mere stolarije. ostalo je sve kako treba.. pozdrav

SUNCE said...

Hvala Vam na interesovanju i komentaru. Cenovnik za program Pick & Go možete pogledati na našem web sajtu, link je http://www.suncemarinkovic.com/downloads/cenovnik_pg.pdf
Ukoliko ste zainteresovani za ovaj program možete se obratiti i kolegi menadžeru Goranu Iliću http://www.suncemarinkovic.com/sr/naslovna/za-partnere SUNČani pozdrav!