Aug 31, 2010

Konkurs “SUNCE u mojim očima”

 

sunce prozori i vrata                   Fotografija “Sunce prozori i vrata” autorke Sandre Jakovljević (levo) i “Sunfishing” autora Slavoljuba Radojevića (dole desno) – su dve fotografije među desetinama radova koji su stigli na adresu SUNCA povodom nagradnog konkursa “SUNCE u mojim očima”.

                    Nagradni konkurs je raspisan povodom obeležavanja 81. godišnjice firme, a tema konkursa su bile fotografije koje prikazuju motive vezane za SUNCE: svetlost, energiju i našu porodičnu kompaniju ili ključne vrednosti kompanije – pozitivnu  energiju, stručnost, timski rad, odgovornost, poštenje, inovativnost ... Sunrise fishing

                    Svi pristigli radovi bili su veoma interesantni i orginalni, pa je bilo teško odlučiti se za najbolju. Zato je doneta odluka da se napravi uži izbor i da se organizuje glasanje na profilu kompanije SUNCE na socijalnoj mreži Facebook. U uži izbor konkursa ušlo je čak sedamnaest fotografija koje imaju podjednake šanse da osvoje glavnu nagradu. Pogledajte sve fotografije iz užeg izbora na Facebook nalogu SUNCA, gde do 06.septembra možete i dati glas za svog favorita.

No comments: