Jun 13, 2011

KOMARNICI – najbolja zaštita od insekata

 

netoksicna zastita od insekata                Leto je stiglo, a sa toplim večerima pojavljuju se komarci i ostali insekti koji mogu pretvoriti dugo toplo leto u noćnu moru. Za zaštitu od komaraca na tržištu postoje različita hemijska i druga sredstva, ali SUNCE vam može ponuditi jedinu zaštitu koja je potpuno bezbedna za vašu porodicu. Predstavljamo vam SUNCE komarnike najbolju zaštitu od insekata na tržištu.

               SUNCE komarnici su idealan način da se zaštitite od komaraca i ostalih insekata tokom leta, a da istovremeno omogućite provetravanje i ulazak svežeg vazduha. Napravljeni su od aluminijuma i mrežice, što znači da su potpuno netoksični, dakle bezbedni za vas i vašu porodicu. Veoma su jednostavni za održavanje i prilagođeni vašim potrebama, pa tako možete birati rolo, fiksne i američke komarnike.

                 Rolo komarnici su veoma popularni i najčešće se koriste. Pored  elegantnog izgleda koji pruža lagan aluminijumski okvir, oni su izuzetno fukcionalni jer vam omogućavaju da na jednostavan način, uz pomoć ručice sa kanapom, spustite ili podignete mrežicu. Komarnik se , u zavisnosti od želja kupaca postavlja sa spoljne strane, na postojeće prozore, ili kao tzv. skriveni komarnik koji se montira ispod roletne. Rolo komarnici se najčešće koriste u spavaćim sobama, dnevnim boravcima i kuhinjama.

komarnici su jednostavni za upotrebu i održavanje                Američki komarnici se za razliku od rolo komarnika postavljaju na balkonska i ulazna vrata. Izuzetno su popularni, doprnose elegantnijem izgledu terase, a pored toga su izuzetno praktični, jer obezbeđuju maksimalnu zaštitu od insekata. Magnet pomoću koga se američki komarnik zatvara omogućava jednostavno korišćenje. Američki SUNCE komarnici mogu biti jednokrilni ili dvokrilni u zavisnosti od vrata na koja se montiraju.

                Fiksni komarnici se montiraju na prozore prostorija koji su manje u upotrebi (kao što je podrum, ostava, toalet...) ili prostorije u kojima je neophodna stalna zaštita od insekata (kuhinja, špajiz…). Fiksni komarnici su celom površinom fiksirani za profil prozora i ne mogu se podešavati niti otvarati.

                Bez obzira na to za koju vrstu SUNCE komarnika se odlučite nadamo se da ćete uz njih i SUNCE stolariju provesti dugo i prijatno leto.

No comments: