Jun 2, 2011

NOVO U SUNCU: leonardo prozor


P1140284 - Copy Brend prozor kompanije SUNCE leonardo je ekskluzivna kombinacija drveta i aluminijuma napravljena kako bi Vašem domu pružila vrhunski ugođaj i luksuz. Uživajte u toplini teksture drveta i zaštiti od atmosferskih uticaja koju pruža moćni aluminijumski profil sa termoprekidom.
leonardo je prozor napravljen od luksuznog aluminijum/drvo profila
Profil od koga je napravljen Leonardo prozor omogućava da sa spoljašnje strane Vašeg doma imate aluminijumsku stolariju izuzetno otpornu na atmosferske uticaje, a sa unutrašnje stolariju sa nežnom prirodnom teksturom drveta.
Veliki izbor boja i dekora drveta
Na raspolaganju su Vam sve boje aluminijuma iz RAL karte i brojni dekori drveta: jasen, orah, zlatni hrast, beli bor, konjak, mahagoni . Kombinujte i napravite originalnu kombinaciju boja koja odgovara Vašem enterijeru i eksterijeru.
P1140310 - Copy
Dugotrajnost i jednostavnost održavanja
Aluminijum je materijal koji zahteva minimalno održavanje pa leonardo možete sa spoljašnje strane čistiti samo vlažnom krpom bez jakih deterdženata. Ujedno aluminijum je veoma otporan na atmosferske uticaje i koroziju, netoksičan je i izuzetno prilagodljiv i idealan za objekte svih namena od stambenih do poslovnih.
Izuzetne termoizolacione karakteristike
Profil aluminijum/drvo napravljen je sa termoprekidom, što znači da prozor leonardo ima pojačane termičke karakteristike. Štitiće Vaš dom od hladnoće zimi i od toplote leti, čemu će doprineti i ClimaGuard niskoemisiono staklo renomiranog proizvođača.
Uz leonardo prozor dostupni su vam i svi dodatni proizvodi za stolariju, kao što su roletne, komarnici, grilje, okapnice...
Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju sa inženjerom u okviru koje možete dobiti korisne savete i neobavezujuću ponudu za vašu investiciju u stolariju. Više informacija o prozoru pogledajte na suncemarinkovic.com
leonardologoNE ZABORAVITE:
U SUNCU možete kupiti leonardo prozore i drugu stolariju na kredit bez učešća. U okviru programa "Lako kao ČA-ČA-ČA" krediti za SUNCE stolariju su BEZ UČEŠĆA. Više informacija na 034/330-870 u Kragujevcu, 011-6300-541 u Beogradu ili www.suncemarinkovic.com

No comments: