Mar 9, 2015

Artikli na akciji

 

hoppe hU prodajnim salonima SUNCA možete naručiti  prateće proizvode koji su na akciji po povoljnim cenama. U toku je akcijska ponuda za četiri artikla:

- elegantnu silver sigurnosnu ručicu sa ključem za PVC prozore i balkonska vrata renomiranog austrijskog proizvođača Hoppe po ceni od 21,98 EUR u dinarskoj protivvrednosti,

- GECCO3 sistem za provetravanje  po ceni od 17,99 EUR u dinarskoj protivvrednosti, 

- mali set za održavanje PVC stolarije po ceni od 14,99 EUR u dinarskoj protivvrednosti, i

- veliki set za održavanje PVC stolarije po ceni od 37,89 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Sve navedene artikle možete pogledati i naručiti i putem naše online prodavnice kupiprozor.com ili u sedištu kompanije SUNCE.

Sigurnosna  ručica sa ključem u srebrnoj boji preporučuje se za PVC prozore i balkonska vrata u prizemlju. Ručica renomiranog austrijskog proizvođača Hoppe u srebrnoj boji ulepšaće vaš prozor i/ili balkonska vrata i učiniće ih sigurnijim. Sekustik sistem čuva celokupni okov prozora od otvaranja u nepravilnom položaju i omogućava dugotrajnost okovu.

GECCO ventilacioni sistem sprečava pojavu kondenzacije i buđi tako što obezbeđuje osnovnu razmenu vazduha i čuva energiju kroz kontrolisanu ventilaciju. GECCO je zapravo mali dodatak koji se postavlja na krilo ili štok prozora (u zavisnosti od vrste), a koji u sebi sadrži klapnu. Na akciji koja je u toku u SUNCU, GECCO 3 možete naručiti po povoljnoj ceni od 17,99 eura u dinarskoj protivvrednosti. Više o GECCO sistemima pročitajte u našem ranijem postu GECCO3 SISTEM ZA PROVETRAVANJE

capture-20150126-152941Upotrebom seta za održavanje PVC prozora obezbedićete vašim prozorima duže trajanje i blistav izgled. Ukoliko ste kupac PVC stolarije verovatno znate da se ona lako održava. Kako bi obezbedili da vaša PVC stolarija dugo ostane funkcionalna i ujedno zadrži svoju atraktivnost i blistavost, potrebno da je povremeno ili po potrebi obrišete mokrom krpom i očistite štok od eventualne prašine ili trunja. Jednom godišnje proverite stanje svoje PVC stolarije, a u tome vam može pomoći Set za održavanje stolarije sa kojim možete ispolirati PVC profil, podmazati mehanizam okova i dihtung gumu.

Najnovije u ponudi SUNCA je mini set za održavanje PVC stolarije koji sadrži:

  • 1. pastu za poliranje bele PVC stolarije - 100 ml
  • 1 sredstvo za negu dihtunga - 50 ml
  • 1 spej za okove - 20 ml
  • 1 krpu za brisanje prozora

set

Originalni set za održavanje kompanije Gealan renomiranog nemačkog proizvođača PVC profila sadrži:

- specijalni deterdžent za čišćenje profila,
- specijalna intezivna pasta za najupronije mrlje na profilu,
- 2 mikrofiber krpe za čišćenje

PVC prozori su jednostavni za održavanje i dovoljno je da ih povremeno očistite krpom i deterdžentom. Za najbolje rezultate koristite sredstva iz originalnog seta koja su napravljena tako da uklone najuporniju prljavštinu bez oštećenja plastike.

Sve informacije i cene artikala pogledajte na našem sajtu www.kupiprozor.com

No comments: