Aug 7, 2009

SUNCE - kuća dobrih prozora i vrata

 

happy-family21 Savremeni potrošač u razvijenim zemljama provodi oko šest časova nedeljno u kupovini proizvoda i usluga.

Kompanija Sunce Marinković d.o.o. zahvaljujući osmodecenijskom radu danas sa ponosom  zauzima mesto u grupi od pet najuspešnijih kompanija u industriji proizvodnje aluminijumske i PVC stolarije i ima zadovoljstvo da stoji na usluzi sve edukovanijim i zahtevnijim kupcima, kako pojedincima, tako i pravnim licima. Naš cilj je da spojimo naizgled nespojivo, tradiciju i inovaciju, da zadovoljimo zahteve potrošača koji nedvosmisleno žele belu stolariju, jednostavnu i elegantnu, ali i zahteve one druge grupe kupaca, lucidne i avangardne, pružajući im zadovoljstvo u uživanju u našim novim dekorima, koji će njihov dom učiniti drugačijim i prepoznatljivim.

Naši prodavci će Vaše dragoceno vreme namenjeno kupovini nove ili zameni stare stolarije učiniti korisno provedenim, pružajući Vam sve potrebne informacije o asortimanu proizvoda i usluga kompanije Sunce Marinković d.o.o., načinima plaćanja i kreditiranju, kao trenutno najaktuelnijem, dok će naši proizvodi uštedeti Vaš novac, kroz kvalitet koji prkosi godinama, vremenskim i svim drugim uticajima i kroz uštedu energije koja je imperativ ovog veka.

IFDext_md Turbulentno poslovno okruženje tranzicione ekonomije, čiji smo i mi sami deo, nameće gotovo celodnevno odsustvo od kuće. U takvim uslovima, dom je naša intima koju svako od nas ljubomorno čuva. Neprijatna je i sama pomisao da potpuni stranac kroči u njega, da ne pominjemo razbijanje zidova, kao prvu asocijaciju na zamenu i ugradnju stolarije. Sunce je tu razbije ne Vaše zidove, već predrasude ovog tipa. Naši inženjeri će Vas posetiti u vreme koje Vama odgovara i na visoko profesionalan način pružiti informacije koje su Vam potrebne da steknete nova ili proširite postojeća znanja u vezi sa stolarijom, kako biste zajednički došli do najboljeg rešenja. Za Vas smo tu da govorimo o svojoj ponudi, ali i o ponudi svojih konkurenata, jer nam je cilj da Vi, kome god da poklonite svoje poverenje, budete zadovoljni. Stoga Vam stojimo na raspolaganju sa svim stručnim informacijama koje će Vam pomoći da napravite pravi izbor, u nadi da ćemo taj izbor biti baš mi. Nakon posete naših montažera i ugradnje stolarije, kompanija Sunce Vam nudi garanciju od 10 godina, kao i sve potrebne servisne usluge. Takođe, svaki naš kupac može biti siguran da će upitnik o zadovoljstvu kupaca koji popunjava prilikom montaže stolarije doći u prave ruke i poslužiti kao doprinos poboljšanju poslovnih procesa, koji će i Vas, kao naše kupce, u krajnjoj instanci učiniti zadovoljnijim.

Globalna ekonomska kriza nameće filozofiju koja u fokus poslovanja većine kompanija stavlja udeo koji imaju na tržištu, a ne zadovoljstvo svojih kupaca. Ovakvo poslovno opredeljenje smatramo potpuno pogrešnim, jer udeo na tržištu je istorija, a zadovoljstvo naših kupaca je budućnost. Kompanija Sunce Marinković d.o.o. brine o budućnosti!

 

Autor: Jelena Bošković, dipl.ecc, Sektor prodaje SUNCE Marinković doo.

No comments: