Jul 27, 2009

SUNCE PANELNA VRATA

Vrata su ogledalo Vašeg doma i daju poseban pečat izgledu Vaše kuće ili stana. Pored lepog izgleda koji bi po pravilu trebalo da se uklapa u celokupni izgled Vašeg doma, ulazna vrata treba da imaju i dobre izolacione i sigurnosne karakteristike. Zato je veoma važno da ih kupite od proverenih proizvođača.

s4-models2-models26-model

SUNCE vrata su izuzetnog kvaliteta, a sastavljena su od aluminijumskog okvira i dekorativnih panela koje možete birati po Vašoj želji. Pored efekta ekskluzivnosti Vaš dom će dobiti na sigurnosti, a samim tim i kvalitetu življenja.

SUNCE vrata se sastoje od aluminijumskog štoka i okvira koji ispunjavaju PVC dekorativni paneli, koji se nazivaju i sendvič paneli jer su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm. Shodno dizajnu u panele se stavljaju i stakla po izboru, sa ili bez lajsni.

s27-models13-models6-model

U SUNCU postoji veliki izbor visokokvalitetnih panela koji će se idealno uklopiti u izgled Vašeg doma. Predstavili smo Vam samo nekoliko modela interesantnog dizajna, a ukoliko želite da pogledate celokupni asortiman jednokrilnih i dvokrilnih vrata predlažemo da pogledate našu web prezentaciju na adresi www.suncekg.rs gde Vam je na raspolaganju i download kataloga panela. Svakako nas možete i posetiti u Kragujevcu u sedištu kompanije u Cara Konstantina br.65 ili našem predstavništvu u Beogradu koje se nalazi na adresi Dimitrijia Tucovića br.89 u beogradskom naselju Zvezdara.

model-s15 model-s16 model-s19 model-s17

U dodatnu opremu za SUNCE vrata ulaze zvekiri u silver i gold boji, a Vaša ulazna vrata mogu ukrasiti i lajsne kao i različite vrste običnog i dekorativnog stakla. Ukoliko je potrebno da Vaša vrata imaju visokosigurnosne karakteristike, pored standardnih ulaznih vrata u SUNCU možete kupiti i izuzetno kvalitetna sigurnosna vrata.

SUNCE vrata su proizvedena od najkvalitetnijih materijala, svi proizvodi nose oznaku CE, a SUNCE je sertifikovano za standard kvaliteta ISO 9001:2000.

No comments: