Sep 9, 2009

RAZNOVRSNOST BOJA I OBLIKA SUNCE PROZORA

              

Picture win 3                      Donošenju odluke o ugradnji nove stolarije prethodi nekoliko faza na koje svako od nas mora uložiti puno energije, truda i vremena. Nije jednostavno odlučiti da deo naših skromnih primanja izdvojimo baš za kupovinu nove stolarije, posebno u momentu kada deca polaze u školu i traže nove sveske i knjige, kada idemo u susret novom godišnjem dobu i potrebna nam je nova odeća... Kada u moru nezadovoljenih potreba ugradnju nove stolarije prepoznamo kao prioritet, Sunce je mesto gde treba otići, tu barem dileme nema!

                   Idući u korak sa vremenom i prilagođavajući se stalno novim ukusima kupaca, Sunce proširuje svoj asortiman proizvoda, kako bi svim kupcima, racionalnim, koji kupuju nove prozore i vrata nakon iscrpljujućeg analitičkog razmišljanja i emocionalnim, koji na naša vrata kucaju prateći preporuke prijatelja koji već uživaju uz prozore i vrata Sunca, moglo izaći u susret. Istraživanja pokazuju da odluku o kupovini nove stolarije danas uglavnom donose žene, što nama, kao proizvođačima stolarije otvara brojna pitanja. Pella house

                    Prošla su vremena kada smo staru stolariju skrivali zavesama raznih boja, kada su   nam prozori po pravilu bili beli. Sunce je tu da Vam pruži sve što poželite u vezi sa novom stolarijom, kao i da Vam ponudi ono čega se mošda još niste setili. Pred Vas stavljamo nove oblike i boje, lučne, trapezaste i standardne, pravougaone, sive, bež, zelene, sa pouzdanim okretno-nagibnim mehanizmom, kao i svoj tim ljudi koji je tu da u svakom momentu oslušne Vaše želje i pre svih ostalih njih pretvori u stvarnost.

                     Bilo da preferirate aluminijumsku ili PVC stolariju, bilo da se uz Vaš životni prostor uklapa bela ili neka smelija boja, bilo da želite klasična aluminijumska ili još uvek na tržištu nova, sigurnosna vrata, možete doći u Sunce i tu će sve Vaše dileme i problemi biti rešeni u rekordnom roku. Kvalitet usluge ili proizvoda više nije ono što proizvođač stavi u njih. To je ono što kupac iz njih dobije. Zato mi ne razmišljamo samo o raznovrsnosti boja i oblika, već i Vašoj emociji koju ćemo probuditi.

 

Autor: Jelena Bošković, dipl.ecc, Sektor prodaje SUNCE Marinković doo

No comments: