Oct 28, 2009

NOVO u SUNCU: Inox paneli


        
beli          Za sve ljubitelje modernih enterijera idealan izbor kada se radi o   vratima su inox panelna vrata. Nova linija panelnih vrata SUNCA zadovoljava sve zahteve modernih trendova u arhitekturi i uređenju enterijera kada se govori o poslovnim, ali i stambenim prostorima.
         Kombinacija aluminijuma i inox-a, kao i moderni dizajn čini da ovaj proizvod zadovoljava ukuse i najselektivnijih kupaca, posebno ako se uzme u obzir činjenica da su inox panelnla vrata dostupna u najrazličitijim bojama RAL karte i dekorima drveta.
          Nerđajući čelik ili inox je legura čelika, hroma i grafita, a kako kažu prestavlja svojevrsnu revoluciju u pogledu kvaliteta, estetike i funkcionalnosti u današnjoj arhitekturi i građevinarstvu. Glavne karakteristike su izuzetne odlike u pogledu stila i ekskluzivnosti.6dbaf4c313704ce9a9524b25f5633989
             Inox garantuje trajnost oblika i visoku postojanost. Pored izuzetnog, ekskluzivnog izgleda SUNCE inox paneli imaju i sledeće karakteristike:
  • otpornost na koroziju
  • dug vek trajanja
  • jednostavnost održavanja
d7797046b88c45c9ab8a164406b6f2dc             SUNCE elox panelna vrata su garancija kvaliteta i sigurnosti, kao i naši drugi modeli aluminijumskih vrata. Ona su ojačana, ali poseduju jedinstvene estetske kvalitete čija raznolikost omogućava njihovo uklapanje u sve stilove eksterijera i enterijera.
            Ukoliko ste se već odlučili za kupovinu inox panela, onda ćete priznati da se uz njih najbolje slažu naše DODI ograde i rukohvati. Pogledajte kako senzacionalno izgledaju u različitim enterijerima i eksterijerima.
             Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o SUNCE inox panelima i ogradama možete nas kontaktirati i telefonom na 034-330-870 ili 011-6300-541, a na raspolaganju su Vam i naše e-mail adrese office@suncemarinkovic.com ili beograd@suncemarinkovic.com

1 comment:

Ograde said...

Mislim da je ovo pravi izbor. Sunce kao dobra firma i inox kao večita stvar.