Nov 6, 2009

ALPAC: Inteligentna rešenja za Vaš dom

ALPAC_omino_def_1 Alpac je italijanska kompanija za proizvodnju roletni koja je preko 20 godina referenca za profesionalce iz branše i građevince koji traže najnaprednija rešenja za toplotnu izolaciju prozora.

S obzirom na vrhunske proizvode, ali i striktne regulative EU o toplotnoj i zvučnoj izolaciji, Alpac je godinama ulagao u istraživanja kako bi razvio visokokvalitetnu tehnologiju, a zahvaljujući bliskoj saradnji sa najprestižnijim insitucijama i sertifikacionim telima u Italiji, Alpac je dizajnirao proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe na tržištu.

ALPAC_montatori x standAlpac čvrsto veruje u važnost znanja i zato se velika pažnja posvećuje zaposlenima i poslovnim partnerima tako što se između ostalog organizuju obuke i treninzi u toku cele godine.

Presystem je sistem toplotne zaštite kompanije Alpac koji se može ugraditi u sve otvore, s obzirom da se proizvodi u širokom asortimanu i da može biti izrađen po željenoj meri. Kao rezultat stalne saradnje između konstruktora i građevinaca koji svakodnevno na terenu, ovo rešenje pruža brojne prednost u poređenju sa tradicionalnim sistemom.

Presystem se isporučuje kao potpuno sklopljena roletna, a struktura se sastoji iz: kutije za roletne i bočnih stranica sa termo izolacijom, presystem_avvolgibili_esplosoosnovni okvir prozora, spoljni sigurnosni zavrtanj napravljen od ekstrudiranog aluminijuma, vođice roletne i drugih pratećih elemenata koji obezbeđuju normalno funkcionisanje.

Materijal koji se koristi za izradu su kvalitetni i dugotrajni, a pružaju i vrhunski nivo zvučne zaštite. Šta više, izuzetne karakteristike toplotne izolacije omogućavaju da se poveća energetska efikasnost Vašeg objekta.

Prednosti Presystema

  • Visok nivo očuvanja energije
  • Visok nivo toplotne i zvučne izolacije
  • Visoka dugotrajnost
  • Pogodni za sve vrste otvora i prozora

Alpac: pravi izbor za svaku situaciju!

Više informacija o roletnama i inovativnom sistemu toplotne zaštite pogledajte na web adresi www.alpac.it

No comments: