Sep 13, 2010

LOW-E STAKLO STANDARD U SUNCU


Low-e staklo štiti dom od štetnih sunčevih zraka              SUNCE Marinković je prva kompanija u Srbiji koja je standardizovala nisko-emisiono staklo punjeno argonom u svojoj ponudi.
          To znači da se, uz svaki kupljen prozor, low-E staklo podrazumeva - bez ikakvih dodatnih troškova. Sada staklo na Vašim novim prozorima postiže fantastičan koeficijent provodljivosti 1.1 W/m2K. Niski koeficijent provodljivosti znača da  low-E staklo sprečava gubitak toplotne energije i da istovremeno obezbeđuje dodatno zagrevanje skupljanjem sunčeve energije.Niskoemisiono staklo ili LOW-E smanjuje gubitak toplote za 60 - 70% kada se uporedi sa standardnim termo staklom. Za ove izuzetne karakteristike zaslužan je vrlo Zimi je toplije uz Sunce low-e staklo i prijateljetanak, ali izuzetno funkcionalan niskoemisioni film i plemeniti gas argon kojim je ispunjen prostor između stakala. Nisko-emisiono staklo i PVC prozor od nemačkog VI komornog profila predstavljaju fantastičnu energetski-efikasnu kombinaciju koja će Vaš dom zaštititi u toku najvećih vrućina i mrazeva.
            Ušteda energije za hlađenje leti i grejanje zimi, dug rok trajanja od 25-30 godina, izuzetno jednostavno održavanje samo su neke od karakteristika nisko-emisionog stakla koje kupci SUNCE prozora dobijaju GRATIS.
           Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbedite za svoj dom visoko-štedljivu kombinaciju Low-E stakla i PVC profila sa VI komora koja štedi energiju i vaš novac. Za više informacija o ovoj fantastičnoj ponudi koja se ne sme propustiti, možete se obratiti službi prodaje u Kragujevcu na telefon 034-330-870 i u Beogradu na broj 011-6300-541

No comments: