Jul 20, 2011

PVC U DEKORIMA DRVETA

 

PVC u drvo dekorima      Za prirodni izgled i uklapanje u tradicionalne ili rustične stilove enterijera, preporučujemo vam, pored profila u kombinaciji aluminijum/drvo, i PVC prozore u dekorima drveta. Za sve ljubitelje teksture drveta, kojih sudeći bar po našim anketama ima dosta, na raspolaganju su prozori koji kombinuju najbolje karakteristike drveta i PVC materijala.

Za sve one koji cene prirodni izgled doma, a žele da iskoriste sve prednosti savremenih prozorskih tehnologija, na tržištu je PVC prozor sa dekorom drveta. Kompanija SUNCE Marinković preporučuje ove prozore kao element klasičnog stila prilikom renoviranja stare kuće ili kod rustičnog stila enterijera. U svakom slučaju sa PVC prozorima sa dekorom drveta arhitektonski dizajn postiže specijalni utisak.

     S obzirom da kombinuje prednosti dva materijala drveta i PVC-a, prednosti kod PVC prozora sa drvo dekorom su brojne:

  • jednostavno održavanje

  • prirodni izgled teksture drveta

  • veliki izbor kombinacija

     Kada se radi o održavanju PVC je, pre svega veoma otporan na sve atmosferske uticaje i promene temperatura. Jednostavno se održava i dovoljno je da ga povremeno obrišete mokrom krpom, bez primene agresivinih i abrazivnih sredstava za čišćenje.

standardne

     Zahvaljujući novoj tehnologiji kaširanja, moguće je izvesti najrazličitije kombinacije boja. Gotovo svaka kombinacija akril kolora (PVC prozor u boji), drvodekora ili jednobojne folije je moguća. Pri tome nije važno da li su profili ravnih površina ili imaju obline, što arhitektama i investitorima pruža velike mogućnosti u projektovanju i realizaciji.

     Sa PVC prozorima u dekorima drveta imate mogućnost velikog izbora boja. Na raspolaganju su vam standardne, nestandardne i specijalne folije koje će zadovoljiti i najspecifičnije zahteve kupaca. 

     Od sada na sajtu SUNCA klikom na link možete pogledati kako izgledaju prozori u dekorima drveta na primeru jednog stambenog objekta. Ukoliko želite da pogledate uzorke posetite nas u salonima prodaje u Kragujevcu i Beogradu, ili nas pozovite i zakažite posetu inženjera.  

No comments: