Aug 1, 2011

GRILJE – RUSTIČNA ZAŠTITA OD SUNCA

 

Grilje sa pokretnim lamelicama           Svim ljubiteljima rustičnog stila gradnje i eksterijera u kompaniji SUNCE kao najbolju zaštitu od sunca, preporučujemo grilje – rešetkaste kapke koji pored estetskog momenta nude i visoku zaštitu stolarije od spoljnih atmosferskih uticaja.

          Za razliku od roletni, grilje sa svojim tradicionalnim dizajnom obogaćuju izgled fasade i udahnjuju joj individualnost na sasvim poseban način. Grilje se danas prave u različitim oblicima i bojama koje uključuju i drvo dekore, a izrađene su od materijala otpornih na starenje i sve vremenske uticaje pa im nije potrebno posebno održavanje. Dovoljno je da ih povremeno ili po potrebi obrišete mokrom krpom bez dodavanja agresivnih ili abrazivnih deterdženata koji mogu ugroziti postojanost boje.

Grilje sa fiksnim lamelicama

           Grilje se prave sa pokretnim i nepokretnim lamelama tako da  zadovoljavaju različite zahteve objekta i želje kupaca. S obzirom da se mogu bojiti u gotovo sve boje iz RAL karte boja, moguće je ukalapanje u razne vrste eksterijera i stilove.

          Ugradnjom grilja sa pomičnim ili nepomičnim lamelama dobićete dodatnu zaštitu, ali i ukras na vašim prozorima i vratima. One su pravi izbor ukoliko želite dekorativnu zaštitu od pogleda, efikasnu zaštitu od svetlosti i sunca, prodora neželjene toplote u dom, a biće i odlična zaštita od nevremena.

No comments: