Apr 17, 2008

VRATA

Vrata su ogledalo Vašeg doma. Iako se u današnje vrijeme ide na što otvorenije prostore, činjenica je da se bez nekih vrata jednostavno ne može. Postoje razni modeli i tipovi vrata, a materijali i njihove kombinacije koje se koriste pri izradi vrata gotovo da i nemaju granica.
"SUNCE" aluminijumska ulazna panelna vrata se izrađuju od najkvalitetnijih aluminijumskih profila i panela u masivnom obliku sa varijacijom od oko 60 modela. Naš širok asortiman vrata obuhvata: ulazna panelna vrata, klizna vrata, harmonika vrata i segmentna vrata. Bez obzira za koja SUNCE vrata se opredelite vaš dom će dobiti prepoznatljivost. Našim ulaznim vratima vrhunske izrade osigurana je stabilnost i postojanost u svim vremenskim uslovima. U našem proizvodnom programu imamo aluminijumska jednokrilna ili višekrilna vrata sa fiksnim delovima, sa otvaranjem prema unutra ili spolja ...

ULAZNA I SOBNA VRATA

Ulazna vrata trebala bi uvek biti jasno naznačena tako da posetilac već na prvi pogled uoči glavni ulaz u kuću. To nikako ne znači da glavni ulaz mora biti okrenut ulici, iako je tako u većini slučajeva. Ukoliko je ulaz bočno, treba ga istaći urednim puteljkom kroz vrt, tremom ili nadstrešnicom. Dobra ulazna vrata ulepšavaju cijeli objekat. To se posebno odnosi na stare kuće izražajnog arhitektonskog stila. Vrata koja odgovaraju celokupnom arhitektonskom stilu mnogo znače za izged kuće. Ulazna vrata mogu biti puna ili ostakljena i izrađena od gotovo svih raspoloživih materijala, ipak najčešće susrećemo klasična vrata sve češće od PVC materijala.

Sobna vrata su bitan detalj svakog objekta. Vrata štite od buke i ako su kvalitetna dovoljan su toplinski izolator kojim se lako kontroliše toplina u kući. Vrata nas ne štite samo od pogleda, ona nam mogu poslužiti i kao zanimljiv detalj kojim ćemo naglasiti linije prostora u kojem se ona nalaze.

Kombinacijom boja samih vrata i može se dobiti puno za malo uloženog, a ako želite postoje i posebno dizajnirana sobna vrata koja će zasigurno upotpuniti vaš prostor i cjelokupnom interijeru dati poseban izgled. Vrata mogu biti napravljena od različitih materijala tako da u zavisnosti od prostora i namene samih vrata u SUNCU možete birati između 60 različitih modela vrata.

Prije donošenja odluke o kupovini razmislite kakva vrata su vam potrebna, hoće li ona naglasiti prostor u kojem se vrata nalaze ili ćete pored njih jednostavno prolaziti i ne primećivati ih.

Predlažemo da pogledate katalog SUNCE vrata koji možete preuzeti OVDE.

U izradi ulaznih vrata SUNCE prati trendove u ovoj oblasti, što uključuje ugradnju kovanih gvozdenih elemenata u i na staklene površine, čime se postiže efekat ekskluzivnosti, ali i sigurnosti ovih proizvoda. Posebna pažnja se posvećuje toplotnoj i zvučnoj izolaciji i protivpožarnoj bezbednosti. Izbor okova, pored funkcionalnog i bezbedonosnog faktora, zasnovana je i na visoko estetskim principima, pa je paleta okova raznovrsna, od mesinganih i niklovanih futurističkog izgleda, do kovanih gvozdenih i ručno izrađenih romantističko - renesansnog oblika. Posebnost koju ovi proizvodi imaju u odnosu na druge, slične na ovom tržištu, jeste ugradnja magnetne brave sa izuzetnim sigurnosnim svojstvima.

3 comments:

Anonymous said...

hahhahahahahhahahha
NA SLICI POSLEDNJIH VRATA VAM SE VIDE RAZGAZENE,MUSKE PATIKE VEROVATNO KORISCENJE ZA NJIVU!!! A takodje i razvaljena saksija !!! Bilo bi lepo kad bi angazovali za fotografisanje nekog ko ima oci!!!

SUNCE said...

Hvala na Vasoj sugestiji. Ukoliko poznajete nekog dobrog fotografa slobodno nam ga preporucite.

Anonymous said...

Mozete ga kontaktirati na vidics@ikomline.net

Pozdrav